Min hvalpe politik

Mine hvalpe er avlet efter DKK & Schæferhundeklubben for danmark's avlsanbefalinger.

Når du køber hvalp hos mig


Kan du følge hvalpene, de første 8 uger ved aftalte besøg, fra de er ca. 3 uger gamle & til de er 8 uger gamle og rejseklare. De første 3 uger skal Mor & hvalpe have ro, så der kan de følges i Kennel Steufer's Facebook gruppe, du kan søge medlemskab af. Det er sjovt at følge med i hvalpenes udvikling og se hvor hurtigt de vokser.

Hvalpekøber kan udvælge hvilken hvalp der ønskes, når hvalpene er ca. 7 uger gammel... Grunden til hvalpen vælges der, er at der simpelthen sker så meget med hvalpene disse første uger. Valg af hvalp kommer i den rækkefølge man er skrevet op & har betalt gebyr i.

Gebyr tages ikke for at komme på venteliste FØR hvalpene er født, men når hvalpene ER født og du beslutter dig for du ønsker hvalp fra dette nyfødte kuld, tages der et gebyr for resavation af hvalpen, som ikke tilbage betales hvis køber hopper fra. Gebyr trækkes derimod fra hvalpeprisen når hvalpen er rejseklar.

Der vil samtidig de første 8 uger, jævnligt blive opdateret med både billeder & videoer af hvalpene, i både min Facebook gruppe (mest i gruppen på facebook) og her på hjemmesiden under: 

MENU - GALLERI - HVALPE.


Hvalpene vil være en del af vores daglig dag.
Vi har katte og flere hunde de også vil blive præsenteret for. Samt vil de være godt socialiseret, så hvalpekøber selv kan fortsætte med socialiseringen når hvalpen afhentes.

Der laves sammen med dig/hvalpekøber en købsaftale/kontrakt fra Dansk Kennelklub, hvor der ydes 2 år´s garanti efter købelovens bestemmelser.

Hvalpene sælges med:

- Halsbånd

- 2 kg Gamedog hvalpe foder

- 3 x ormekur behandlinger

- 1 vaccine

- Hvalpen vil være micro chippet

- Sundhedsbog & sundhedsattest/sundhedstjek, fra/af en dyrlæge

- EU Pas

- DKK Stambog

- DKK Købskontrakt & garanti 

Hos Kennel Steufer sættes der stor fokus på schæferhundens sundhed & brugsegenskaber, samt et sundt væsen, der kan fungerer både som sportshund såvel som familiehund.

Der avles KUN på avlskårede hunde eller hunde der vil blive avlskårede & med brugshunde prøver.

Samt bliver der KUN avlet på A & B hofter og 0 i albuer.

Kunne du være interresset i hvalp fra mig, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig og få en snak og svar på eventuelle spørgsmål.
Jeg står altid til rådighed med gode råd & vejledning.

OBS:

- Der tages et gebyr ved reservering af hvalpen, som ikke tilbagebetales, hvis køber hopper fra.

- Jeg forbeholder mig retten til at afvise hvalpekøbere, hvis jeg ikke mener schæferhunden er hunden for vedkommende eller jeg står med en dårlig mavefornemmelse... 

Se under MENU - Kontakt os!

Lidt om Schæferhunden, kort fortalt:

Schæferhunden er ikke kun smuk, men er også meget kærlig, intelligent & vagtsom. En trofast ven for livet.

Det er en fantastisk familiehund, men den har også brug for kærlige & faste rammer, Samt mental & fysisk aktivering for at fungere optimalt.

Man skal være klar over at en schæferhund fælder meget, det må ikke komme bag på hvalpekøber! Det er derfor en rigtig god idé allerede fra hvalpestadie at træne den i at blive børstet, ca. en gang om ugen... Det vil derved blive nemmere når hvalpen bliver større, at få lov til at børste den.

Scæferhunden er en rigtig god & dejlig hund, at arbejde med i træning...

Del siden